Inschrijven

DONDERDAG 14 MEI 2020

INSCHRIJFFORMULIER

Vul hier je volledige naam in.

Op deze pagina kunt u vinden op welke manieren u kunt inschrijven voor de Nightrun Enschede in Het Volkspark.

Hardlopen is voor de meeste mensen heel normaal, maar wat nou als je niet meer in staat bent om hard te lopen, omdat jouw spieren dat gewoon niet toe laten.. Kom dan nu in actie en loop samen met ons mee op donderdag 14 mei 2020, zo kunnen we samen een mooi bedrag ophalen voor deze verschrikkelijke ziekte. Voor dit unieke evenement moet u zich nog wel inschrijven, dat kan op de volgende manieren:

Optie 1: Vooraf laten sponsoren per rondje door familie of vrienden + inschrijfgeld

Bij deze optie betaalt u het inschrijfgeld voor het evenement. Verder laat u zich sponsoren door familieleden of vrienden, die jou betaalt per gelopen rondje. Hoe meer rondjes u loopt, hoe beter het voor het goede doel is.

Voorbeeld: stel nou dat u heeft afgesproken met iemand dat hij/zij €5 per baan sponsort en u rent 3 rondjes, dan krijgt u dus €15,- van deze persoon voor Stichting Spieren voor Spieren.

Optie 2: Alleen inschrijfgeld

Bij deze optie betaalt u alleen het inschrijfgeld van de strippenkaart die u ter plekke dient te voldoen of bij de inschrijving op de website. Verder is het doneren op de dag van het evenement ook mogelijk.

Wij hopen u op donderdagavond 14 mei 2020 te mogen verwelkomen!